Välkommen

 

 

 

 

 

20200516 uppdatering 

Vi har förlovningsdag idag! Jippie! Vi som väntat på det där magiska datumet i augusti som skulle göra oss till Herr och Fru Comnell tycks få ändras. Vi får leva i synd ytterligare ett år. Ogifta men med en god känsla att vi tagit ett bra beslut i dessa oroliga och ovissa tiderna. För vi vill kramas, dansa och vara nära alla er. Vi vill inte ha en bröllopsdag med social distans, tvärtom. 

Varmt välkomna 

Lördagen den 7 augusti 2021

Harplinge kyrka kl 16.00

Därefter inbjuds till mottagning med middag och festligheter på Lilla Böslid. 

Vi har haft sån tur, med lite skicklighet också, kunnat boka om allt och alla som är inbokade och inblandade under bröllopet. Fantastiskt! 

Vänligen osa senast 1 maj 2021 om ni kommer eller ej.

Ta hand om Er! 

20200401 uppdatering 

Vi hade så önskat detta var ett aprilskämt. Men med tanke på omständigheterna kring covid-19pandemin som härjar och ödelägger så är det inte helt självklart att vårt tänkta datum kommer att bli det datum som vi kommer att fira vår kärlek på. Vi får helt enkelt följa utvecklingen och be att få återkomma via denna sidan för info.

Tills dess, ta hand om er. 

 

 

 

Hej på Er!

Kul att Ni hittat till vår sida!

Denna sida är tänk att fungera som en förlängning av Er bröllopsinbjudan. Här kommer vi hålla er uppdaterade angående "The big day" 20200808! 

Vi blir väldigt glada om ni skulle vilja fira kärleken med oss och skapa ett oförglömlig minne.

För att tacka JA till inbjudan så fyller ni i fältet här nedan, samt om det är något Ni önskar meddela oss, såsom specialkost, allergi m.m. 

Barn är en gudagåva men denna gång får de stanna hemma och sova. 

Vill Ni medverka under dagen eller säga ett par ord under middagen så kontakta vår toastmaster Anton Hjalmarsson via: toastmastermalinochtobbe@gmail.com

Vi önskar Ert svar på inbjudan samt ev. medverkan under dagen/tal senast den 1 maj 2020.

Vägbeskrivning till Harplinge Kyrka: Kör till Harplinge, följ skylt mot Plönninge, kyrkan ligger på en kulle utmed vägen. 

Harplinge Kyrka, 30561 Harplinge 

Efter vigseln inbjuds ni till mottagning med middag, dryck och festligheter på Lilla Böslid, Eldsberga.

Hur ni transporterar er hit är upp till var och en. Att köra bil tar iallafall ca 35min. 

Vägbeskrivning till Lilla Böslid: Kör genom Halmstad söder ut på väg 115, förbi Hallarna och Fyllinge i riktning mot Laholm. Strax innan Eldsberga sväng av vid skylt mot "Lilla Böslid" på höger sida. Följ allén, njut av det Halländska landskapet och se framemot en härlig kväll, för det gör Vi!

Lilla Böslid 146, 30596 Eldsberga.

Är Ni långväga gäster eller bara Halmstadbor som inte vill sova i egen säng kan vi rekommendera allt från slott till koja. 

Good Morning Halmstad, Prästvägen 1, 30263 Halmstad 035-183500. 3 ☆☆☆ hotell som är det hotellet som ligger närmast La: Böslid där mottagningen kommer hållas. Ca 15min bilfärd. Pizza Hut och Hemmakväll är beläget i samma byggnad.

Hotel Continental Relax & Spa, Kungsgatan 5, 30245 Halmstad 035-176300. 4 ☆☆☆☆ hotell centralt i Halmstad. Ca 30min bilfärd till Lilla Böslid. Nära tågstationen och tillgång till Relax & Spa. 

 

 

Hoppas att vi ses 20200808! Malin och Tobbe

#20200808comnell

 

Vi har fått frågor angående önskemål när det kommer till gåvor i samband med vårt bröllop. Största gåvan är såklart att Ni vill dela denna dag med oss och dela vår glädje. Vi har tänk oss en bröllopsresa längre fram, men just nu känns tillvaron lite osäker. Skulle ni vilja sätta guldkant på denna framtida bröllopsresa så är det något som vi skulle uppskatta.

Vårt resekonto är:

9252 5213343 SBAB

Torbjörn Comnell 

Osa.

Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest
Bröllopsmiddag & fest

Har varit gifta i

160Dagar
23Timmar
59Minuter
48Sekunder